Skyrunners (2009) online subtitrat

Aventura stiintifico-fantastica Skyrunners este primul film original creat special pentru canalul de televiziune Disney XD. Filmul a fost regizat de Ralph Hemecker, cel care a fost directorul serialului de televiziune Numb3rs.
Skyrunners ii prezinta pe fratii Tyler si Nick Burns (Joey Pollari, respective Kelly Blatz). Cei doi adolescenti nu au timp de plictiseala, avand viata incarcata de experiente si obiceiuri specifice adolescentilor.
Dar, intr-o buna zi, viata obisnuita a celor doi tineri se schimba radical. Momentul schimbarii coincide cu momentul in care baietii poznasi gasesc si rechizioneaza o mica nava extraterestra care se prabuseste langa orasul lor.
In scurt timp, lucruri bizare incep sa se petreaca; nava parca prinde viata, iar Tyler dobandeste puteri supranaturale. Apoi, fratii Nick si Tyler descopera faptul ca extraterestrii au un plan de a prelua controlul  aupra Pamantului. Apoi Tyler este rapit de vizitatorii straini, iar Nick ramane singur cu sarcini uriase de desavarsit: salvarea fratelui sai si, mai mult decat atat, salvarea intregii umanitati…