Dracula: Dead and Loving It (1995) Dracula: Un mort iubaret Film Online Subtitrat

Dracula: Dead and Loving It (1995) Film Online Subtitrat
Dracula: Un mort iubaret (1995) Film Online Subtitrat

Another spoof from the mind of Mel Brooks. This time he's out to poke fun at the Dracula myth. Basically, he took "Bram Stoker's Dracula," gave it a new cast and a new script and made a big joke out of it. The usual, rich English are attacked by Dracula and Dr. Van Helsing is brought in to save the day.


Dracula este un individ pe cat de insetat de sange, pe atat de neindemanatic. Celebrul conte, aflat intr-o permanenta cautare de noi victime, cade sistematic in propriile capcane diabolice si de fiecare data cand pregateste o lovitura importanta o rateaza, pentru ca nu este atent la detalii. Castelul lui sumbru arata de parca s-ar muta, cu liliecii ce-l bantuie nu se intelege foarte bine si totul in viata lui este pe dos.
Desi regizorul respecta povestea originala a lui Bram Stoker si traditia filmelor clasice cu vampiri, telespectatorii vor rade copios de atipicul vampir si vor savura toate aluziile sarcastice pe care personajele le fac la adresa acestui specimen, a vietii de vampir si de om in general.

Actori: Leslie Nielsen, Mel Brooks and Peter MacNicol
Genul: Comedy | Horror | Thriller
Durata: 88 minute