Real Steel (2011) Pumni de Otel Film Online Subtitrat

Real Steel (2011) Film Online Subtitrat
Pumni de Otel (2011) Film Online Subtitrat

Set in the near future, where robot boxing is a top sport, a struggling promoter feels he's found a champion in a discarded robot. During his hopeful rise to the top, he discovers he has an 11-year-old son who wants to know his father. 

O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi cu aspect umanoid luptă pentru distracţia publicului.
Hugh Jackman interpretează rolul unui fost luptător ce a pierdut şansa la titlu în momentul în care boxul între oameni devine un sport ilegal, deoarece este prea violent iar luptătorii din ring sunt înlocuiţi de roboţi de o tonă în greutate şi 2,5 metri înălţime, ce preiau acţiunea ringului de box. Charlie Kenton trebuie să supravieţuiască în această lume nouă a sportului. El căştigă atât cât să poată achiziţiona roboţi uzaţi în încercarea de a pregăti unul care să câştige titlul la această nouă categorie de box. Cu ajutorul fiului său nelegitim - Max , vor descoperi un robot care pare a câştiga mereu, iar acest lucru le dă speranţe pentru a ieşi învingători în luptele dintre roboţi. Aşa cum mizele cresc în luptele din ring, în ciuda sorţii, Charlie şi Max primesc o ultimă şansă de a reintra în cărţi.

Actori: Hugh Jackman, Evangeline Lilly and Dakota Goyo
Genul: Action | Drama | Sci-Fi
Durata: 127 minute