Jump In! (2007) Film Online Subtitrat

Jump In! (2007) Film Online Subtitrat

Story revolves around a young boxer, Izzy Daniels, who trains to follow in his father's footsteps by winning the Golden Glove. When his friend, Mary, however, asks him to substitute for a team member in a Double Dutch tournament, the young man discovers a hidden passion for jump roping

Actiunea din "Jump In!" evolueaza in jurul lui Izzy Daniels. Acesta este un pusti ce practica boxul in sala detinuta de tatal sau. Izzy se pregateste intens pentru a gastiga Manusile de Aur, el facand parte dintr-o familie pasionata de acest sport. De altfel si bunicul si tatal lui Izzy au practicat acest sport. Totul se schimba intr-o zi cand Izzy este nevoit sa o duca pe sora lui, Karin, sa vada un concurs de sarit coard. La acest concurs participa si Mary, vecina lui Izzy, si echipa ei Joy Jumpers. Izzy descopera o noua pasiune pentru acest spor.
  Intr-o zi Mery il roaga pe Izzy sa faca parte din echipa, dupa ce o membra pleaca. Izzy accept,a mai ales ca esteindragostit de Mary, dar doreste sa schimbe numele echipei in Red Hot Chillie Steppers. Intr-o zi pe cand se antrenau in sala sunt observati de Rodney, batausul scolii care lipeste afise prin toata scoala. Acum Izzy este intr-o mare dilema: ce sa aleaga intre box si saritul corzii? Orice decizie o va lua va trebui sa tina cont si de ce i-a spus tatal sau si anume ca in orice sport este nevoie de 20% talent si 80% dragoste pentru acel sport. Ce va alege Izzy ve-ti afla singuri.

Actori: Corbin Bleu, Keke Palmer and David Reivers
Genul: Comedy | Drama | Romance
Durata: 85 minute


Pentru o mai buna vizionare,apasati butonul pauza si lasati 10-15 minute sa se incarce apoi "play"!